Veelgestelde Vragen over individuele inschrijving

Ga naar jouw vraag door er op te klikken in de lijst hieronder:

Hoe schrijf ik me in voor een tijdvak?

Selecteer het tijdvak waarvoor je je wilt inschrijven. Pas de tijd aan hoe lang je wilt bidden en selecteer of je dit tijdvak eenmalig/dagelijks/wekelijks wilt reserveren in “Opties voor herhalen”. Klik op “Inschrijven”. Klik op “Afronden”.

Hoe kan ik al mijn inschrijvingen zien? 

Selecteer het poppetje in de rechterbovenhoek van het scherm en log in. Selecteer opnieuw het poppetje in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik op "Mijn Inschrijvingen". Een scherm met jouw toekomstige inschrijvingen verschijnt.

Hoe maak ik een herhaalde inschrijving?

Je kunt aangeven of je een tijdvak niet, wekelijks of dagelijks wilt herhalen. Selecteer het tijdvak dat je wilt herhalen. Wanneer het pop-upvenster verschijnt, kies “Opties voor herhalen”. Selecteer of je het tijdvak “Dagelijks” of “Wekelijks” wilt herhalen. Klik op “OK”. Klik op “Afronden”.

Moet ik inloggen om me in te schrijven voor een uur in de gebedsruimte? 

Nee. Selecteer het tijdvak waarin je wilt bidden. Selecteer “Doorgaan als gast” in het pop-upvenster. Vul je gegevens in zoals ze gevraagd worden door het formulier. Vink aan dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en klik op “Inschrijven als gast”. Wanneer je inschrijft als gast kun je helaas niet bij de Mijn Inschrijvingen pagina. Je kunt ook geen inschrijvingen wijzigen of verwijderen. Om dat te doen moet je ingelogd zijn. 

Kan ik een inschrijving die ik gedaan heb wijzigen? 

Als je je als gast hebt ingeschreven om te bidden kun je je inschrijving niet later wijzigen. Als je ingelogd hebt om je in te schrijven kan dit wel. Selecteer het tijdvak dat je wilt wijzigen. Klik op “Wijzigen” in het pop-upvenster. Klik op “verander tijdsduur” en gebruik de rode pijlen om het aantal uur dat je wilt bidden te wijzigen. Klik op “OK” en “Aanpassen” om op te slaan.

Kan ik een inschrijving die ik gedaan heb verwijderen?

Als je je als gast hebt ingeschreven om te bidden kun je je inschrijving niet later verwijderen. Als je ingelogd hebt om je in te schrijven kan dit wel. Selecteer het tijdvak dat je wilt wijzigen. Klik op “Wijzigen” in het pop-upvenster. Klik op “Verwijderen” en je inschrijving wordt verwijderd. Klik op “Afronden”.

Kan ik iemand anders inschrijven voor een tijdvak?

Ja. Selecteer het tijdvak waarin die persoon wil bidden. Stel de tijd in hoe lang hij/zij wil bidden en de juiste herhaal optie (dagelijks/wekelijks/nooit). Vul zijn/haar naam en e-mailadres in of die van jezelf als ze geen e-mail hebben. Klik op “Inschrijven” en dan op “Afronden”.

Kan ik me anoniem inschrijven voor een tijdvak?

Ja. Voor andere gebruikers is het tijdvak dan anoniem ingevuld, maar de gebedsruimtebeheerder ziet je gegevens wel. Om je anoniem in te schrijven voor een tijdvak moet je de tijd selecteren die je wilt bidden. Vink “Anoniem bidden?” aan in het pop-upvenster dat verschijnt. Klik op “Inschrijven” en “Afronden”.

Kan ik me exclusief inschrijven, zodat ik de gebedsruimte voor mezelf heb? 

Ja. Klik op het tijdvak waarvoor je je wilt inschrijven. Vink “Schrijf exclusief in”. Klik op de rode “inschrijven” knop. Om terug te gaan naar het inschrijfformulier klik je op de rode “Afronden” knop.

Wat zijn thema’s en kan ik me inschrijven voor een gebedsuur met een thema?

Een tijdvak met thema is een tijdvak met specifieke focus. Het thema wordt aangegeven door een kleur en titel op het inschrijfformulier voor de gebedsruimte. Om je in te schrijven voor een gebedsuur met thema klik je op een tijdvak met het thema waarvoor je wilt bidden. Kies de tijdsduur die je wilt bidden. Klik op “Inschrijven”. Klik op “Afronden”.

Kan ik me inschrijven voor een tijdvak als iemand anders zich daar al voor heeft ingeschreven?

Als het tijdvak niet exclusief geboekt is kan dat. Er is geen limiet aan het aantal personen dat zich kan inschrijven voor een tijdvak wanneer er geen exclusieve inschrijving is. 

Hoe kan ik de organisatie van de gebedsruimte bereiken?

Het menu aan de rechterkant heeft een “Contact met organisatie” knop. Klik hier op. Voeg je bericht aan de organisatie toe en klik op “Verzenden”.

Krijg ik een herinnering voordat ik aan de beurt ben om te bidden?

Ja, dit kan 12 of 24 uur voor jouw tijdvak zijn. Je moet hiervoor wel deze optie aangevinkt hebben in notificaties en de organisator van jouw gebedsruimte moet ervoor gekozen hebben om herinneringen te activeren. 

Top